A világ egyik legnagyobb adótanácsadó cége a PWC és a Magyar Jégkorong Szövetség közös rendezvényén kapott meghatározó szerepet az GYŐRI NEMAK-DANA ETO HC.
A csütörtöki budapesti workshopon a sportfinanszírozás, a szponzorok szerepe és a kormányzat sporttal kapcsolatos elképzelései is napirenden voltak. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár beszélt arról, hogy a látványsportágak mellett az egyéni sportágakra is folyamatosan emeli a támogatások összegét a kormány. Az államkassza szempontjából Besesek Botond, a Pénzügyminisztárium adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára mutatta be az elmúlt évek sportfinanszírozási fejlődését.
A NEMAK-DANA ETO HC főszponzoraként Szilasi Péter Tamás az egyesület alelnöke tartott előadást, aki a  Nemak Győr Kft társadalmi kapcsolatok osztályvezetőjeként arról is beszélt, miért támogatja a Nemak az egyesületet és mit jelent egy ilyen nagy cég életében a sportszponzoráció.
Az egyesületünk múltjáról, jelenéről és célkitűzéseiről Szarvas Zoltán alelnök és Nagy Ákos klubmenedzser beszélhetett a rangos konferencián, ahol a sportág vezetői és a kormányzat képviselői mellett a jégkorongsport meghatározó személyei vettek részt.