Jégpályák éjszakája 2023-ban is!

– Győri kiemelt helyszínnel

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját.  A nagyszabású rendezvényen mindenki korcsolyát húzhat.

Idén január 22-én hatodik alkalommal tartották meg az eseményt, amely óriási érdeklődést váltott ki: országszerte és a határokon túl 58 jégpálya csatlakozott, és tízezrek korcsolyáztak egyszerre jó hangulatban, színes programok mellett. A Győri Jégsport Központ 2022-ben is kiemelt helyszíne volt az eseménynek.

A Magyar Jégkorong Szövetség a VII. Jégpályák Éjszakája eseménysorozatot a mostani szezonban 2023. január 7-re (szombat) hirdeti meg. A rendezvény névadó támogatója ezúttal is a Allianz lesz.

Az esemény kiemelt helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, de Győrben, Veszprémben és Miskolcon  is kiemelt programok várják majd a szórakozni vágyókat és a jeges sportok szerelmeseit.

A 2023. januér 7-én megrendezésre kerülő „Jégpályák Éjszakáján” a Győri Jégsport Központban este 23h-ig lehet majd korcsolyát húzni, a zenés korcsolyázás mellett izgalmas jeges programokkal is várják majd a csúszkálás szerelmeseit.

„Nem volt kérdés számunkra, hogy hetedszerre is csatlakozunk a Magyar Jégkorong szövetség kezdeményezéséhez. Már 2022-ben is az egyik országosan kiemelt helyszín volt Győr, és nem lesz ez másként az új esztendőben sem. Fontos számunkra, hogy Győrben és a környékén rendkívül népszerű téli sport a korcsolyázás, amely hagyományai több, mint 150 évre nyúlnak vissza városunkban. Nincs még egy ilyen sport, amelynek ilyen régi történelmi gyökerei vannak Győrben, és amelyet ennyien űznének évről évre. A jégpályák éjszakáján az előző évekhez hasonlóan hosszabb nyitvatartással, jó zenével, a népszerű retró teával, forraltborral, és szórakoztató játékokkal is várjuk a korcsolyázás szerelmeseit Győrben.” – nyilatkozta Nagy Ákos, a Győri ETO Hockey Club ügyvezetője.