Tisztelt Sportbarátok!

Kedves Sportolóink!

Kedves Szülők!

Komoly közös munka van mögöttünk és még sok kihívás előttünk, mielőtt igazán önfeledten izgulhatunk az első mérkőzésen az új Nemak Jégcsarnokban. Közel a cél, de most van talán a legnagyobb szükség az összefogásra. Sokan ajánlják fel évek óta Győri ETO HC-nek az adójuk 1%-át, amelyet ezúton is köszönünk. Idén is szeretnénk kérni, hogy akinek lehetősége van erre, az a 18532126-2-08 adószám beírásával teheti ezt meg.

Mi, a Győri Jégsportért Alapítványnál és a Győri NEMAK-DANA ETO HC-nál hiszünk abban, hogy Győr városának a 21. században szüksége van egy olyan létesítményre, mint a Győri NEMAK-DANA Jégcentrum, amelyben minél több győri fiatal űzheti a jeges sportokat akár 1800 néző előtt. 

Ahol teli torokból szurkolhatunk majd egy bajnokesélyes jégkorongcsapatnak, vagy minél magasabb pontszámmal nyerheti meg versenyét az ETO műkorcsolyázója egy országos versenyen. 

Ahol együtt lehetünk majd büszkék arra, hogy Győrben van egy ilyen csarnok, ahol együtt szurkolhatunk az ERSTE Liga mérkőzésein, vagy akár a magyar jégkorong válogatottnak. 

Nem, ez nem álom, ahogy a fotón is látható, kívülről már fogadóképes az épület, csak belül van még tennivalónk. Ehhez van szükségünk most a végső összefogásra!

Nem volt olyan régen, amikor 1984-ben ez a város téglajegyes adakozásból felépítette ennek a jégpályának az elődjét. Ezt a hagyományt felelevenítve szeretnénk újra kampányba kezdeni, hogy a több, mint 200 sportoló mihamarabb kifuthasson a jégre a NEMAK Jégcsarnokban, ahol reményeink szerint teltház előtt bebizonyíthatják, hogy Győrben nem véletlenül volt már az 1950-es években is sikeres jeges sportegyesület. Amikor a mostani jégpálya elődje elkészült, joggal érezhette minden téglajegyes, hogy kicsit az övé is. Mert tényleg így van és ezt az érzést szeretnénk most is visszaadni. Minden korcsolyázáskor, vagy minden meccsen szeretnénk azt éreztetni, hogy ez a MI közös csarnokunk és a MI sportunk! Legyen az profi sport, vagy csak egészséges hobbi.

Nem feledve elkötelezett támogatóink – és a korábbi sikeres vállalati téglajegyet vásárlók – segítségét, hiszünk abban, hogy a győri és Győr környéki polgárok ebben a csarnokban olyan sportotthonra találnak majd, amely visszaidézi azt a hangulatot is, amikor a győri hokicsapat több ezer ember előtt játszhatott az FTC ellen 1997-ben a mostani NEMAK Jégcsarnok helyén a nyitott jégpályán. 

Hagyjunk egy értékes örökséget és a nevünket őrizze meg a jövőnek a téglaegyesek fala!

Téglajegy vásárlásra az alábbi linken van lehetőség: https://gyorijegsport.hu/#teglajegy

Együtt a sokszínű győri jégsportért!

Bartalis József                       Nagy Ákos

elnök                                     klubmenedzser

Győri Jégsportért Alapítvány Győri NEMAK-DANA ETO HC

Légy Te is részese!

Téglajegy vásárlása

A gombra kattintva akár bankkártyával is adakozhat a Győri Jégsportért Alapítvány felhívására. 

Téglajegy

5000Ft,-

Téglajegy

10000Ft,-

Téglajegy

100000Ft,-